De Haan Electrotechniek

Openingstijden

  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 18:00
  • Vrijdag: 09:00 - 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00

Informatie

De Haan Elektrotechniek staat al jaar en dag bekend (sinds 1923) als dé lokale, kwalitatieve speciaalzaak in consumenten elektronica. Of het nu gaat om wassen, drogen, koelen, afwassen, audio, video of klein huishoudelijke apparaten wij hebben het voor u. Mochten er problemen/defecten zijn, dan kunnen wij dit voor u oplossen met onze eigen technische dienst. Inbouw apparatuur wordt ingemeten en deskundig geplaatst.
Als consument kunt u rekenen op uitsluitend de beste merken op het gebied van wit- en bruingoed apparatuur en klein huishoudelijke apparaten. Onze winkelmedewerkers staan altijd voor u klaar om deskundig en goed advies te geven, het juiste product voor u te vinden die perfect en aansluitend bij uw wensen en mogelijkheden behoort.Mocht uw tv stuk gaan dan zorgen wij eventueel voor een service apparaat zodat er in ieder geval weer gekeken kan worden. Wij zullen dan verdere stappen ondernemen om deze zo spoedig mogelijk weer heel bij u terug te krijgen.

reparatie
Mocht het apparaat niet hersteld kunnen worden of lopen de kosten te hoog op dan zullen wij dit met u bespreken en kijken naar een passende oplossing.
Inbouw apparatuur die we verkopen worden deskundig ingebouwd en geïnstalleerd. Inbouwmaten van apparatuur zijn hiervoor erg belangrijk ivm. het wel of niet goed passen in een bestaande keuken.
Wij komen dan ook bij u thuis om in te meten zodat het juiste product gekozen wordt wat in de keuken past.Als extra service worden machines bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd. In geval van storingen of defecte apparaten wordt snel en deskundig een oplossing geboden. Mede door onze eigen technische dienst houden we de lijnen kort om een snelle afwikkelling voor de consument te behartigen.

Deskundigheid en kwaliteit staan bij De Haan hoog in het vaandel. 

De Haan Elektrotechniek, Lange Kerkstraat 15 Hoorn

www.dehaanelektro.nl