Wereldwinkel Hoorn

Openingstijden

  • Maandag: 13:00 - 17:00
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00

Informatie

Hier komt u cadeaus tegen die u nergens anders vindt. Daarnaast zijn het vaak originele geschenken uit alle windstreken van de wereld. Veel artikelen bij de Wereldwinkel dragen het Fair Trade keurmerk. Dat is een samenwerkingsverband om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren en te beschermen. Denk aan verantwoorde prijzen, leefbare lonen, geen kinderarbeid, gelijke kansen voor mannen en vrouwen en zorg voor het milieu. Koopt u iets in een Wereldwinkel dan bevordert u bovendien de eerlijke handel en steunt u de ontwikkeling van zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren op het zuidelijk halfrond.

Zo maar een willekeurige greep uit het assortiment: knuffels uit Sri Lanka, trendy sieraden en geurige wierook uit India, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureau-artikelen. Bovendien verkopen we smakelijke levensmiddelen zoals koffie, thee, cacao, sauzen en chutneys. Om ons assortiment aantrekkelijk te houden kopen we geregeld nieuwe producten in, zodat het de moeite waard is om onze winkel regelmatig te bezoeken. De Wereldwinkel kan ook een leuk geschenkpakket voor u verzorgen. In de winkel staan enkele voorbeelden. Deze pakketten worden op maat gemaakt en voor elk budget. De enthousiaste vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij het maken van een keuze. 

En De Wereldwinkel doet ook mee met de Hoorn Bruist actie. Dat betekent dat u na aankoop ook hier gratis loten krijgt uitgereikt met kans op leuke prijzen! Graag tot ziens.

De Wereldwinkel, Kruisstraat 20 in Hoorn

www.wereldwinkelhoorn.nl